Jouw levensreddende metgezel in noodsituaties

29 maart 2024
Featured image for “Jouw levensreddende metgezel in noodsituaties”

Wat is ICESCAN?

Stel je voor: je bent op een avontuurlijke wandeltocht in de bergen, ver weg van de bewoonde wereld. Plots struikel je en blesseer je jezelf. Je hebt hulp nodig, maar er is geen telefoonbereik. Wat nu? Dit is waar ICESCAN in beeld komt – jouw levensreddende metgezel in noodsituaties.

ICESCAN is een baanbrekend product dat cruciale informatie met hulpverleners deelt wanneer jij niet in staat bent dat te doen. Dankzij slimme NFC-tags, verwerkt in stijlvolle armbandjes, broches, dierenpenningen en stickers, hebben hulpverleners toegang tot jouw persoonlijke en medische gegevens, zelfs als je bewusteloos of niet aanspreekbaar bent.

Eenvoudig, snel en veilig

ICESCAN staat voor “In Case of Emergency,” en dat is precies waarvoor het is ontworpen. Het gebruik ervan is eenvoudig en moeiteloos. Geen ingewikkelde accounts of abonnementen; gewoon jouw ICESCAN aanschaffen, jouw mailadres invoeren bij de eerste scan en jouw gegevens invullen. Binnen enkele minuten ben je klaar om jouw ICESCAN te gebruiken.

Jouw privacy is onze hoogste prioriteit. Jouw gegevens worden volledig encrypted opgeslagen, zodat alleen jij toegang hebt. Je kunt jouw informatie op elk moment bijwerken door de persoonlijke code die naar je mailadres wordt gestuurd te gebruiken. Zo ben je altijd in controle van jouw gegevens.

Bescherming voor iedereen

ICESCAN is speciaal ontworpen om te helpen wanneer jij niet in staat bent om jezelf te identificeren of jouw medische gegevens te delen. Dit maakt het uitermate geschikt voor verschillende doelgroepen, zoals avonturiers, sporters, ouderen en kinderen. Als je in een noodsituatie terechtkomt en niet aanspreekbaar bent, weten hulpverleners met een snelle scan direct wie je bent en welke (medische) bijzonderheden er zijn.

ICESCAN biedt gemoedsrust en bescherming waar je ook bent en wat je ook doet. Het is jouw persoonlijke noodhulp, 24/7 beschikbaar.

Conclusie

ICESCAN is jouw onmisbare metgezel voor levensreddende hulp in noodsituaties. Met deze innovatieve NFC-tag accessoires kunnen hulpverleners snel en moeiteloos jouw persoonlijke en medische gegevens oproepen, zelfs als je bewusteloos of niet aanspreekbaar bent. Geen zorgen, geen gedoe – alleen eenvoud, snelheid en privacy. Bescherm jezelf en je dierbaren met ICESCAN en wees voorbereid op elke onvoorziene situatie. Kies voor veiligheid. Kies voor ICESCAN. Bestel nu jouw ICESCAN!


Share: