Over ICESCAN

Stel je eens voor: je bent op een wandeltocht in de natuur, een kind verdwaalt tijdens een drukke dag of een oudere komt in de problemen zonder dat er iemand in de buurt is die weet wie de contactpersonen zijn. In zulke momenten telt elke seconde en is toegang tot vitale informatie essentieel.

ICESCAN is ontstaan uit deze behoefte. Iedereen met een tegenwoordig gebruikelijke telefoon kan onze ICESCAN producten raadplegen. Via de QR-code of via de vakkundig geïntegreerde NFC-chip.

'ICE' staat voor 'In Case of Emergency', en dat is precies waar we voor staan: altijd klaar voor wanneer het onverwachte gebeurt.

Onze visie

We streven naar een samenleving waarin niemand verloren gaat in noodsituaties. Met de ICESCAN willen we een positieve impact hebben op mensenlevens door hulpverleners snel en gemakkelijk toegang te geven tot cruciale informatie wanneer het er het meest toe doet.

Onze missie

De ICESCAN is bedoeld voor iedereen, van jong tot oud, van avonturier tot ouderen. We willen een inclusieve oplossing bieden die mensen in staat stelt om veilig te genieten van hun passies en avonturen, wetende dat hulp binnen handbereik is.

ICESCAN streeft naar een wereld waarin iedereen met vertrouwen kan leven, wetende dat er in noodsituaties een helpende hand is. We zijn ervan overtuigd dat de ICESCAN een waardevol product is dat een positieve bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Doe mee met ons in deze missie om veiligheid voor iedereen toegankelijk te maken!

Onze kracht

Eenvoud, toegankelijkheid en veiligheid

De ICESCAN is een eenvoudig maar krachtig hulpmiddel dat werkt op basis van NFC-technologie of een QR-code. In de ICESCAN producten zijn beide geïntegreerd. Geen stroom nodig, geen speciale apps vereist. Het is een universeel toegankelijke oplossing, beschikbaar voor iedereen zonder terugkerende abonnementskosten. Veiligheid en privacy staan bovenaan onze prioriteitenlijst: alle gegevens zijn versleuteld en beschermd.

Jouw feedback, onze verbetering

We zijn toegewijd om onze ICESCAN producten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze gebruikers. Jouw feedback en suggesties zijn van onschatbare waarde. Aarzel niet om ons te bereiken via support@icescan.nl. Samen willen we het leven van mensen veiliger maken!

Meer te weten komen? Lees ook onze veelgestelde vragen »