Over ICESCAN

Stel je eens voor: je bent op een solo wandeltocht in de natuur, een kind verdwaalt tijdens een drukke dag uit of een oudere geliefde komt in de problemen zonder dat iemand in de buurt is. In zulke momenten telt elke seconde en is toegang tot vitale informatie essentieel.

ICESCAN is ontstaan uit deze behoefte. Met onze NFC-tags, vakkundig geïntegreerd in armbandjes, broches, dierenpenningen en stickers, verbinden we veiligheid met gemak. 'ICE' staat voor 'In Case of Emergency', en dat is precies waar we voor staan: altijd klaar voor wanneer het onverwachte gebeurt.

Onze visie

We streven naar een samenleving waarin niemand verloren gaat in noodsituaties. Met de ICESCAN willen we een positieve impact hebben op mensenlevens door hulpverleners snel en gemakkelijk toegang te geven tot cruciale informatie wanneer het er het meest toe doet.

Onze missie

De ICESCAN is bedoeld voor iedereen, van jong tot oud, van avonturier tot ouderen. We willen een inclusieve oplossing bieden die mensen in staat stelt om veilig te genieten van hun passies en avonturen, wetende dat hulp binnen handbereik is.

ICESCAN streeft naar een wereld waarin iedereen met vertrouwen kan leven, wetende dat er in noodsituaties een helpende hand is. We zijn ervan overtuigd dat de ICESCAN een waardevol product is dat een positieve bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Doe mee met ons in deze missie om veiligheid voor iedereen toegankelijk te maken!

Onze kracht

Eenvoud, toegankelijkheid en veiligheid

De ICESCAN is een eenvoudig, maar krachtig hulpmiddel dat werkt op basis van NFC-technologie. Geen stroom nodig, geen speciale apps vereist. Het is een universeel toegankelijke oplossing, beschikbaar voor iedereen zonder terugkerende abonnementskosten. Veiligheid en privacy staan bovenaan onze prioriteitenlijst: alle gegevens zijn versleuteld en beschermd.

Ontstaansgeschiedenis

Het begon allemaal met een visionair idee van creatief ondernemer Ad Mulders. Samen met Bert van Wanrooij en Erik Diks vormde hij een team dat het idee verder ontwikkelde, aanscherpte en tot leven bracht. Het toeval wilde dat internetondernemer Erik Diks een vergelijkbare oplossing zocht voor zijn eigen kinderen tijdens een bezoek aan een pretpark. Zo ontstond de gedrevenheid om een betere en veelzijdige oplossing te creëren: de ICESCAN was geboren!

Jouw feedback, onze verbetering

We zijn toegewijd om de ICESCAN voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze gebruikers. Jouw feedback en suggesties zijn van onschatbare waarde. Aarzel niet om ons te bereiken via support@icescan.nl. Samen willen we het leven van mensen veiliger maken!

Meer te weten komen? Lees ook onze veelgestelde vragen »